Resultater 2024

Mål for i år:
* Deltage i så mange FiT Trail Løbe/Walk Serie For Alle som muligt
* Deltage i K9 Biathlon i Give og Mariager
* Deltage i de løb der kommer i Mariager, evt. andre i nærområdet
* Forsøge at får Bellis til Dansk Champion

16-06-2024 Nordisk Udstilling, Vejen. Bellis.

Åben klasse.
Så blev det Lars og Bellis tur til at danne ekvipage. Denne gang i tørvejr. Det var samme hunde som dagen før og Bellis gjorde det rigtig godt, og blev nr. 2 i klassen med Excellent. Hun blev derudover også 3. bedste tæve. Hun stod lidt skævt, det trak lidt ned men alt i alt en absolut godkendt udstilling.

15-06-2024 Nordisk Udstilling, Vejen. Bellis.

Åben klasse.
Endnu en udstilling i silende regn. Denne gang nåede vi dog at slå telt op inden det begyndte at regne. Vi fik hyggeligt selskab af Enya, Jørgen og Marianne. I åben klasse var der Bellis og Enya. Bellis skulle måles, det var hun ikke fan af, men Lars fik lov at gå ind og holde hende mens hun blev målt, så gik det alligevel. Hun blev dømt lidt til den store side, men inden for målene. Bellis blev nr. 2 fik Excellent med CK og var med i vurdering af bedste tæve/BIR, det blev Akita og Bellis blev nr. 4.

08-06-2024 Sommerskue, Vilhelmsborg. Bellis og Vega.

Åben klasse.
I silende regn drog vi til sommerskue på Vilhelmsborg. Både Bellis og Vega skulle stille til start i åben klasse. Der var kun de to, så vi var sikker på at en af dem ville gå videre til gruppe 7 bedømmelse. Begge hunde stod rigtig pænt og løb fint på trods af det voldsomme regnvejr. Begge var lidt forbeholdne overfor at dommeren ville røre ved dem, men dommeren sagde at det var fuldt forståeligt i sådanne rammer. Bellis fik Excellent og blev nr. 2. Vega fik også Excellent og gik som nr. 1 videre til gruppe 7 konkurrencen. Vega vandt også gruppe 7 og gik dermed i Store Ring. I ventetiden havde vi meldt os til parklassen, da der var åbent for at to hunde af samme køn kunne deltage, her blev vi nr. 4.

I Store Ring gjorde Vega endnu engang en god figur, om det skyldes regnvejret, så hun ikke ville sætte sig ned, ved jeg ikke men hun blev nr. 2 helt fantastisk, det havde vi slet ikke regnet med. Der var kæmpe præmieregn, en ny hundekurv, mad- og drikke skålsæt. En hel pose Kronch godbider, lakseolie, shampoo, tyggeben og 10 kg plus 5 kg. plus 2,5 kg. hundefoder – samt en masse rosetter. Det var lig før bilen ikke var stor nok til hjemturen🥳
01-06-2024 K9 Biathlon for alle Lilleskov Slot, Give. Bellis.

01-06-2024 K9 Biathlon for alle, Lilleskov Slot, Give. Bellis

3 km.
Første af de store K9 Biathlon for alle løb. 25 grader varme, og en starttid kl. 16.00 Pyh🐾
En fin rute med masser af mudder og gode forhindringer. Vi fik også hilst på Bellis far, og en del andre stabyer. Jeg talte at der var 7 i alt – måske har der været flere, men det var dem jeg så. Bellis løb godt, vi kom dog til at gå bag nogen inde i skoven, hvor der ikke var plads til overhalinger, det kostede lidt på tiden. Det var dog stadig en god tid, og et godt løb.
Tiden blev 30:22

26-05-2024 Hund Forbi løb, Kasernen, Randers. Bellis og Vega.

2,5 km.
Endnu en gang et varmt løb – denne gang dog med en byge! K9 Runners havde sammen med Randers Dyrehospital lavet et K9 Biathlon løb på kasernen i Randers. Vega, Dorthe, Bellis og Kathrine deltog på familieruten, det vil sige den korte rute på ca. 2,5 km. Kathrine havde valgt at løbe med Bellis. Bellis var dog ikke helt moden til at løbe med Kathrine😥så de måtte nøjes med at løbe sammen med Vega og Dorthe, der tog en omgang mere for at få Bellis i gang. Men der skal måske arbejdes på at Bellis kan løbe med andre…. Men en fantastisk flok K9 Runners Mariager efterhånden kan stille ❤️
Tiden blev 18:13 – ikke helt hurtigt, men i betragtning af, at der var forhindringer med vand og at det var Vega, så var det alligevel OK😂

18-05-2024 Dirty Paws Fødselsdagsløb, Rold Skov. Bellis.

3,5 km.
Varmt, varmt og mere varmt! Et hyggeligt lille løb i Rold Skov med løbeklubben Dirty Paws. Ruten var i skovbund og på stier. Det var en fin tur, og der var en del af løberne fra K9 Runners Mariager der deltog, så der var hygge bagefter
Tiden blev 27:30 – hvilket var helt godkendt i varmen.

13-04-2024 FiT Trail Canicross, Svanemosen. Bellis.

3,0 km.
Årets andet løb. Løbeturen denne gang var i et moseområde – det betød masser af vand og våde tæer! Ved racebriefing fik vi at vide, at der var store vandpytter på den sidste del af ruten, og at det ville være en god idé at gå udenom eller GÅ igennem, da nogle af dem kunne være dybe. Vi havde en fin tur rundt, det var sjovt at løbe på bogstavlig gyngende grund. I mål stod en dreng der også havde løbet med hans hund, ham var Bellis ikke lige fan af, så hun var næsten ikke til at stoppe igen. Da vi skulle hjem, havde bilen sat sig fast, fordi jeg var nødt til at parkere dels i rabatten. Heldigvis kom der et par stærke folk og skubbede mig fri 😅
Tiden blev 25:35
Lidt video fra turen, som altid rystet – mudder starter ca. 7 minutter inde

07-04-2024 Danmarksmesterskab i Canicross, Mariager. Bellis

4,2 km.
Vi har været til DM i Canicross i Mariager. Det var en teknisk svær rute med små snørklede spor i skovbund og på græs stier. Der var DM i bikejoring, kickbike og canicross. Bellis var som sædvanlig udfordret af dem på cykler, så vi trak os ind i teltet mens de kørte. Da det blev vores tur, valgte vi at starte sidst. Jeg var klar over at min kondi ikke rakte til at overhale nogen, det var et spørgsmål om at være med, og gennemføre – og det gjorde vi! Vi var ret gode, når jeg selv skal sige det. Tiden var 36:27.

02-03-2024 Udstilling Dansk Stabyhoun Klub, Strib. Bellis

Åben klasse.
Dobbeltudstilling for hollandske racer. Udstilling 2. Bellis var slet ikke i sit es. Dommeren bad mig om at løbe modsat, så han kunne se hende fra den pæne side. Han bad os endda løbe en gang mere, for han ville gerne give hende en chance mere, men hun var ikke glad. Havde i halen ude fra kroppen på noget tidspunkt. Hun var også bange for ringstewarden, noget hun aldrig har været før. Ærgerligt – men sådan går det jo ind i mellem. Bellis fik trods alt en Very Good.

02-03-2024 Udstilling Dansk Stabyhoun Klub, Strib. Bellis

Åben klasse.
Dobbeltudstilling for hollandske racer. En super udstilling med 17 tilmeldte stabyer. Der var også nogle nye hunde og ejere – men selvfølgelig også nogen vi kender. Bellis havde en fest, hun elskede alle der gad snakke med hende. Og så kunne hun sidde med Enya, ligesom vi plejer. Kort før vi skulle i ringen, kørte en mand forbi i rullestol. Det brød Bellis sig bestemt ikke om, og for første gang hørte vi hende knurrer sådan rigtigt. Desværre tog det nok noget af hendes koncentration og lyst til at deltage. I ringen havde jeg svært ved at få hende til at stå, hun ville hele tiden sætte sig. Hun viste heller ikke megen glæde, men travede blot med rundt. På trods af det, var hun god, blev pænt ved mig og hun fik en Excellent for anstrengelserne.

10-02-2024 International Udstilling Dansk Kennel Klub, Fredericia. Bellis

Åben klasse.
Nu er Bellis blevet 2 år, så hun er rykket op i åben klasse. I efterdønningerne af en snestorm kørte vi til Fredericia, vi var spændte på vej og vejrforhold, og om alle deltagere ville møde. Det gik fint, motorvejen var ok og alle kom sikkert frem. Vi hyggede inden det blev vores tur med Pegasus og bror Cody. Pegasus syntes Lars var lidt lækker, og han skulle derfor have kys!
Bellis gjorde igen sit bedste, var virkelig god – løb pænt, og var fuldstændig ligeglad med at der var en mandlig dommer. Han ville dog gerne have set lidt mere engegement i hendes bevægelser🤷‍♀️Hun fik Excellent og var som vanligt vores stjerne.

03-02-2024 FiT Trail Canicross, Hylkedal. Bellis.

2,5 km.
Årets første løb. Der var bidende koldt, men dog tørvejr og ingen frost. Vi løb jo i Hylkedal i 11-11-2023. En rute som ikke var så lang, i al fald ikke i følge mit ur – så det var da piece of cake at tage den som det første løb i år. Der var bare lige det, at ruten var lagt om! Den var længere og der var flere højdemeter på😅Men vi klarede det. Bellis var noget ukoncentreret, men hun tog til gengæld møde med cykler med rimelig ro. Den første hun mødte var hun lidt ligeglad med, de næste fire var lidt mere skærmende – men de var selvfølgelig også i flok. Turen var flot. Det var i meget bakket terræn, og der var godt med smattet jord. Det kom også en lille rystet film ud af turen. Vores tid var 24:50.

20-01-2024 Udstilling Dansk Stabyhoun Klub, Fredericia 2. Bellis

Mellemklasse.
Anden udstilling i 2024 er en dobbeltudstilling som DASK afholder sammen med Kooiker klubben. Anden gang i ringen, igen gjorde Bellis det godt. Dog havde hun et lille udfald mod Lars hvilket sandsynligvis kom til udtryk i dommerens tilbagemelding, hun syntes at Bellis godt måtte vise sig mere frem, og at hun var i ringen fordi hun skulle og ikke fordi hun ville.

Vi var fuldt ud tilfreds med Bellis, hun var endnu en gang en stjerne, og hun fik en Excellent med CK – hvilket er Champion Kvalitet.

20-01-2024 Udstilling Dansk Stabyhoun Klub, Fredericia 1. Bellis

Mellemklasse.
Første udstilling i 2024 er en dobbeltudstilling som DASK afholder sammen med Kooiker klubben. Bellis var en superstjerne. Da vi ankom havde hun sit sædvanlige forbehold overfor børn og trækvogne, men inden længe søgte hun alle mennesker, damer såvel som mænd.
Første udstilling var ved en hollandsk dommer som var virkelig god til at forklare hvad hun gerne ville se, blandt andet at Bellis gjorde sig bedst fra højre side. Så vi blev også bedt om at vise frem højre rundt – heldigvis har vi øvet det til ringtræning, så det gik fantastisk!
Bellis endte med at blive bedste tæve med Excellent med CK og certifikat og BEDST I RACEN 💜💜 det var helt fantastisk. Det havde vi slet ikke turde håbe på. Vi kan slet ikke få armene ned.

14-01-2024 Skue Dansk Kennel Klub kreds 6, Assentoft. Bellis

Mellemklasse.
Assentoft Skue. Vi har ikke udstillet siden unghundeshow i oktober. Bellis var noget usikker da vi kom. Vi var der som vanligt i god tid. Der var ringtræning inden udstillingen, og det benyttede vi os af – det hjalp på koncentrationen. Senere kom Enya – hendes bedste ven, så alt var ok. Bellis løb super godt og fik megen ros. Hun har virkelig udviklet sig over de sidste par måneder. Hun endte med en Excellent