Resultater 2023

På denne side er resultater fra de aktiviteter vi har deltaget i. Der er ikke sorteret noget fra, da det jo ikke vil give et retvisende billede af det vi laver, og hvordan det er gået🤷‍♀️

Vi har nu afsluttet 2023. Vi har et par mål til næste år:
* Deltage i så mange FiT Trail Løbe/Walk Serie For Alle som muligt
* Deltage i K9 Biathlon i Give og Mariager
* Deltage i de løb der kommer i Mariager, evt. andre i nærområdet

25-11-2023 FiT Trail Canicross, Mørkholt. Bellis

Årets sidste løb. Da Dorthe stod overfor en større operation, blev dette årets sidste løb/aktivitet. Løbet var nummer 11 i serien FiT Trail Løbe/Walk Serie For Alle. Der var fedtet og lidt glat, da der både havde været snevejr og frost i dagene op til. Men det var en rigtig fin rute og vi kom både igennem iskoldt vand og op og ned af bakker. Bellis havde som sædvanlig en fest, ikke mindst da en af de andre hunde syntes, at hun var sjovere at lege med end løbe fra, da den overhalede os. Vores tid var 25:05 (de har registreret forkert)

07-10-2023 Unghundeshow og eksteriørbedømmelse, Vilhelmsborg. Bellis

Bellis var inviteret til at deltage i unghundeshow på Vilhelmsborg. Det er de hunde der er født indenfor et givent år – her var det danskfødte hvalpe født mellem 1. maj 2021 – 30. april 2022.
På showet deltog også hendes far, mor og to af brødrene fra kuldet. Det var sjovt at se hendes far for første gang, men også hvor forskellige hunde kan udvikle sig. Bellis blev bedømt uofficielt til unghundeskuet, og fik Good samt en officiel eksteriørbedømmelse, det blev til Very Good

klik på billederne for at se dem i stor format.

03-06-2023 K9 Biathlon, Lilleskov Slot. Vega

Vega og Dorthe deltog i K9 Biathlon for alle, Dacia Bronze Cup. Det var første gang vi deltog, og valget faldt på Vega fordi hun er den der mindst lader sig påvirke af, at der sker en masse rundt om hende.

Vi vidste ikke på forhånd hvor meget virak der ville være, men vi vidste at der ville være mange tilmeldte.

Vega elsker at lave noget sammen med os, hun er så glad for at være med. Men lige det der med vandforhindringer, det var måske at stramme den. Den allerførste forhindring bestod af en redningsflåde med vand i – så var vi ligesom i gang! Vega var ikke fan af forhindringerne efter dette.

Lars og Bellis var med som heppekor, og for at Bellis kunne få en oplevelse, uden at skulle forholde sig til forhindringer og konkurrence.

Vi gennemførte desværre ikke, da jeg nok havde skudt lidt for højt i forhold til vores kondition og formåen. Men vi fik blod på tanden, og blev meget klogere.

12-03-2023 Forårsløb, K9 Runners Mariager. Bellis

Bellis og Dorthe deltog i forårsløb i Mariager, vi havde blot løbetrænet en måned på dette tidspunkt, og konditionen var helt i bund. Det var et canicrossløb arrangeret af K9 Runners Mariager, hvor vi startede ved campingpladsen og derefter løb langs stranden op i bakkerne og tilbage til pladsen.

Vi har jo trænet i området, og dette var derfor kendt for Bellis, men hun har ikke prøvet at der var tilskuere, vejvisere, telte osv. Men hun gjorde det megagodt.

Det var et hårdt løb på grund af bakkerne, men derfor også fedt at løbe over målstregen.

11-02-2023 International Udstilling, Dansk Kennel Klub Fredericia. Bellis

Juniorklasse Bellis.
Første udstilling efter den ubehagelige tur til Assentoft. Bellis brød sig bestemt ikke om alt det der foregik, og den larm der var. Vi havde mulighed for at prøve ringen af, fordi vi var der i rigtig god tid. Bellis ville overhovedet ikke i ringen med Dorthe, så 1 minut før tid, måtte armbindet overlades til Lars der aldrig har prøvet ringtræning eller udstilling før. De gik i ringen og begge gjorde det fantastisk. Bellis fik bedømmelse Very good. Hun manglede lidt fylde og var lidt kort i sine bevægelser. Det sidste skyldes uden tvivl at hun stadig var nervøs, og derfor blev lidt stiv i travet.

14-01-2023 Skue Dansk Kennel Klub kreds 6, Assentoft. Bellis og Vega

Juniorklasse Bellis.
Til dette skue havde vi både Vega og Bellis med. Endnu en gang var Enya der også, hvilket var super for Bellis, da Enya har en beroligende effekt på hende. Alt gik godt, Bellis og Enya var i samme klasse, så Bellis kunne bare futte efter Enya. Da vi så skulle stille hundene op gik noget galt med højtalerne i hallen, først en hyletone og derefter en masse skrat – det stod på i noget tid, og Bellis tabte fuldstændig hjernen og ville bare væk. Så hun kunne ikke bedømmes.

Åben klasse Vega.
Vega var fuldstændig upåvirket af larmen i hallen, og hun var bare på. Vega har det skønneste feminine trav, når hun giver den gas. Det gjorde hun denne dag. Vega blev både bedst i racen og fik en 3. plads i Best in show. Super flot Vega! Vega fik bedømmelsen Excellent.

10-01-2023 Nosework, DogTech, Gjerlev.

Årets mest lovende begynder: Bellis ❤️

29-10-2022 Skue, Thorning Hallen, DKK Kreds 6. Bellis

Hvalpeklasse.
Efter ringtræning ovenpå Munkebo, blev det tid til at prøve at udstille Bellis igen. Vi mødte ind i god tid, så Bellis havde tid til at falde ned. Det virkede fantastisk. Vi mødte også en anden Stabyhoun, Enya som vi også har mødt på gåture i Sejs. Bellis og Enya klinker fantastisk sammen. Enya er godt et halvt år ældre end Bellis, og har meget mere selvtillid, hvilket smitter af på Bellis. Skuet gik godt, Bellis var eksemplarisk og fik bedømmelsen Særdeles lovende.

27-08-2022 Specialudstilling Dansk Stabyhoun klub, Munkebo. Bellis

Hvalpeklasse.
Vores første udstilling. Bellis var rædselsslagen over alt det der foregik. Hun har aldrig været god til andre hunde der gør, eller små børn og ting på hjul – bortset fra biler. I starten gik det fint, vi sad sammen med hendes bror Cody, og der var ingen tvivl om at de kendt hinanden, selvom det var længe siden de havde set hinanden sidst.

Da vi skulle i ringen, ville Bellis bare ud til far. Dommeren sagde at hun ikke kunne dømme Bellis fordi hun ikke måtte røre ved hende. Vi talte lidt om det, og det lykkedes alligevel. Dommeren var i øvrigt Diana Striegel-Oskam fra Holland. Hun er den der har lavet FCI beskrivelsen af Stabyhoun! Det vidste vi dog ikke noget om på det tidspunkt. Bellis fik bedømmelse Lovende.